Toimialat

Vision Infra Oy – Infrarakentamisen rohkea uudistaja

katu-ja-kunnallistekniikka3

Katu- ja kunnallistekniikka

Vision Infra on kunnallistekniikan moniosaaja. Olemme erikoistuneet kunnallisteknisiin aluesaneerauksiin, jossa katurakenteiden lisäksi uusitaan usein myös alueellinen vesihuolto, energiaverkot, sähkö- ja telekaapelit sekä valaistus - koko alueellinen kunnallistekniikka kerralla kuntoon.

vesihuolto

Vesihuolto

Vision Infra on vesihuoltoverkostojen rakentamisen ja saneeraamisen rautainen ammattilainen. Toteutamme vesihuoltourakat aina laadukkaasti viimeistä pisaraa myöten.

pohjarakentaminen

Pohjarakentaminen

Vision Infra toteuttaa pohja- ja pihakohteet laadukkaasti ja tiukallakin aikataululla. Me emme ole pelkkä pohjarakentaja, vaan usein tarjoamme asiakkaillemme myös kohteiden piharakenteet ja -kalusteet avaimet käteen -periaatteella käyttökuntoon laitettuna.

Oletko sinä seuraava Visioncrew:n joukkuepelaaja?

Vision Infra Oy on vuonna 2018 perustettu vahvassa kasvussa oleva infra-alan yritys. Vision Infra etsii jatkuvasti infra- ja vesihuoltoalan osaajia joukkoonsa. Olit sitten infra-alaa opiskeleva tulevaisuuden lupaus, vastavalmistunut insinööri/rakennusmestari tai alalla jo kannuksensa hankkinut ammattilainen, meillä voisi olla paikka juuri sinulle!  Toimimme joustavasti pääasiassa Keski-Suomen, Pirkanmaan, Hämeen ja Etelä-Suomen alueilla.