piirros katu- ja kunnallistekniikka

Katu- ja kunnallistekniikka

Kadut ja kunnallistekniikka kuntoon

Vision Infra on ketterä kunnallistekniikan urakoitsija. Olemme erikoistuneet kunnallisteknisiin aluesaneeraushankkeisiin. Tyypillisesti aluesaneerausurakat käsittävät niin katurakenteiden kuin teknisten verkostojenkin (sähkö-, valaistus-, lämmitys- ja vesihuoltoverkostojen) saneeraamisen alueellisesti yhdellä kertaa vastaamaan päivän laatutasoa.

Vision Infran ehdottomana vahvuutena ovat yhteistoiminta tilaajaorganisaatioiden kanssa, asiakasrajapinnassa toimiminen sekä resurssiosaaminen. Tiedotamme hankkeen vaiheista aktiivisesti ja toimimme avoimesti hankkeen kaikkia osapuolia kohtaan. Urakka-aikataulujen pysyvyys on meille kunnia-asia.

Vision Infra työmaa

Referenssikuvia

Oletko sinä seuraava Visioncrew:n joukkuepelaaja?

Vision Infra Oy on vuonna 2018 perustettu vahvassa kasvussa oleva infra-alan yritys. Vision Infra etsii jatkuvasti infra- ja vesihuoltoalan osaajia joukkoonsa. Olit sitten infra-alaa opiskeleva tulevaisuuden lupaus, vastavalmistunut insinööri/rakennusmestari tai alalla jo kannuksensa hankkinut ammattilainen, meillä voisi olla paikka juuri sinulle!  Toimimme joustavasti pääasiassa Keski-Suomen, Pirkanmaan, Hämeen ja Etelä-Suomen alueilla.

Työpäivämme numeroina

saneerattua katumetriä
0
Suunnittele ja toteuta -urakkamallilla saneerattua vesihuoltoputkimetriä
0
rakennettua ja saneerattua pihaneliötä
0