Missio

Vision Infra Oy - Yhteistä näkemystä rakentamassa

Projektinhallinta on koko infrarakentamisen perusta. On kaikkien osapuolien edun mukaista, että hanke etenee sujuvasti kustannusarvion ja aikataulun mukaan. Erityisen haasteellista tämä on saneerausrakentamisessa, jossa on mahdoton varautua etukäteen kaikkiin eteen tuleviin tilanteisiin. Siinä luovuus ja joustavuus punnitaan.

Tähän infra- ja maanrakennuspuolen tehtävään Vision Infra on perustettu vuonna 2018. Yritys toimii Etelä- ja Keski-Suomen alueilla pääpainon ollessa Kanta-Hämeessä. Yritys kehittyy voimakkaasti ja on kasvanut jokaisena toimintavuotena. Tämä kertoo kasvaneesta luottamuksesta toimintaamme kohtaan.

Vision Infran ytimessä ovat tarkka kustannuslaskenta ja hyvä projektisuunnitelma. Tätä täydentävät ammattinsa osaavat työmaapäälliköt, jotka johtavat kumppaneidemme toimintaa kohteissa.  Näin työ etenee tehokkaasti ja reagointi yllättäviinkin tilanteisiin hoidetaan nopeasti.

Avoimuus ja läpinäkyvyys ovat toimintamme johtavia arvoja. Meillä kaikilla työmaan parissa työskentelevillä on yhteinen tavoite saada aikaan laadukas lopputulos ja se vaatii avointa ja rehellistä viestintää niin meillä sisäisesti kuin kumppaneidemme ja tilaajiemmekin suuntaan.

Strategia

Oletko sinä seuraava Visioncrew:n joukkuepelaaja?

Vision Infra Oy on vuonna 2018 perustettu vahvassa kasvussa oleva infra-alan yritys. Vision Infra etsii jatkuvasti infra- ja vesihuoltoalan osaajia joukkoonsa. Olit sitten infra-alaa opiskeleva tulevaisuuden lupaus, vastavalmistunut insinööri/rakennusmestari tai alalla jo kannuksensa hankkinut ammattilainen, meillä voisi olla paikka juuri sinulle!  Toimimme joustavasti pääasiassa Keski-Suomen, Pirkanmaan, Hämeen ja Etelä-Suomen alueilla.