Vision Infra Oy:n toimitusjohtajana on aloittanut Simo Pynnönen

Vision Infra Oy:n toimitusjohtajana on 1.6.2023 alkaen aloittanut Simo Pynnönen (s. 1980). Pynnösellä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus infra-alalta useista eri tehtävistä niin tilaaja- kuin urakoitsijaorganisaatioista. Viimeksi Pynnönen on toiminut toimitusjohtajana keskisuomalaisessa maanrakennusalan yrityksessä, josta hänellä on vahvat näytöt yrityksen taloudellisen kasvun ja henkilöstöhallinnon toiminnan kehittämisestä. Pynnönen on koulutukseltaan LVI-insinööri (AMK).

Simo Pynnönen

”Haluan kiittää Vision Infra Oy:n omistajia ja hallitusta luottamuksesta. On erittäin motivoivaa päästä mukaan kehittyvään ja kasvuhaluiseen yritykseen, jonka arvoihin ja tavoitteisiin on helppo sitoutua. Vision Infrassa on tehty monta vuotta erittäin hyvää työtä ja toivon, että voin omalla panoksellani edesauttaa yritystä sen seuraavissa kehitysaskeleissa.

Vision Infrassa on vahvaa alan osaamista ja henkilöstön hyvä yhteishenki heijastuu kaikessa sen tekemisessä. Hienoa päästä osaksi tätä työyhteisöä. Tulemme jatkossakin pitämään ihmiset keskiössä ja haluamme olla paras työnantaja ammattilaisillemme, koska se takaa parhaan mahdollisen palvelun myös kaikille asiakkaillemme”, Pynnönen toteaa.

”Simo tuo Vision Infraan mukanaan vahvan kokemuksensa urakoinnista etenkin kaukolämpö- ja vesihuoltoverkostojen parista. Simolla on kiistattomat meriitit aiemmista tehtävistään infra-alan yritystoiminnan kehittämisestä, uusien liiketoimintojen jalkauttamisesta sekä positiivisesta johtamisotteestaan. Lisäksi Simon laajat kumppanuusverkostot tukevat Visionin tulevien vuosien kasvutavoitteita.”, kommentoi Vision Infra Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Luoma.

Toivotamme Simon lämpimästi tervetulleeksi Visioncrew:n joukkueeseen!

 

Lisätietoja

Simo Pynnönen
toimitusjohtaja, Vision Infra Oy
simo.pynnonen@visioninfra.fi
+358 44 763 4367

Jukka Luoma
hallituksen puheenjohtaja, Vision Infra Oy
jukka.luoma@visioninfra.fi
+358 400 744 746 

Vision Infra Oy on vuonna 2018 Hämeenlinnassa perustettu kasvava infrarakentamisen urakointiyritys. Päätoimialamme ovat kunnallis- ja vesihuoltotekniikka sekä pohjarakentaminen.

Jaa artikkeli

Kaipaatko kokenutta ja rohkeaa kumppania infra-alan hankkeeseen?

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää.

Lue lisää aiheesta